FAQ

Waarom Reggy ?

Vóór 2018 was de wetgeving rond digitale registratie ingewikkeld en onduidelijk. Met de laatste circulaire wordt er de mogelijkheid geboden een uniforme digitale tool te ontwikkelen die inzetbaar is voor de volledige markt. Het papieren tijdperk is nu definitief ten einde.

Ben ik met Reggy in orde ?

Reggy voldoet aan de laatste wetgeving betreffende digitaal registreren.

Is Reggy veilig ?

Data worden veilig opgeslagen. Enkel de BTW plichtige heeft toegang tot de data via login en paswoord. Een inspecteur van FOD fin dient op eerste verzoek toegang te krijgen tot de data, enkel bij fysieke controle ( bezoek).

Worden mijn gegevens digitaal bijgehouden ?

Reggy houdt al de gegevens minimaal de wettelijk voorziene periode bij: 7 jaar.

Wat als ik een fout heb gemaakt ?

Je kan dan een regel laten doorstrepen. Het origineel blijft leesbaar. Je maakt een nieuwe correcte registratie aan.

Win je tijd door Reggy te gebruiken ?

Ongetwijfeld! Registratie gebeurt aan de wagen zelf en wordt onmiddellijk naar de server en website gestuurd. Alles is perfect leesbaar en je kan de registratie aanvullen met foto’s

Waarom foto’s?

Een foto is een dubbele controle op de juistheid van de gegevens. Gebruik een foto ook om de staat van het voertuig vast te leggen bij binnenkomst, voor een expert, als geheugensteun of om een document snel te kopiëren.

Hoe registreren ?

Klik op "Registreren" in het menu en volg de stappen.

Hoe betaal ik ?

Na het registratieproces wordt er gevraagd je voor een eerste keer in te loggen. Het systeem zal dan controleren of je reeds een betalende gebruiker bent of niet. Indien niet zal je gevraagd worden te betalen door op een knop te klikken. Volg de stappen in het nieuwe scherm. Betalen is mogelijk met Bancontact of kredietkaart.