Digitaliseer nu snel en eenvoudig uw BTW registratie. Met Reggy scan je via elke smartphone of tablet he chassisnummer en/of nummerplaat. Je maakt desgewenst enkele foto’s van het voertuig of de documenten, klikt de code van activiteit aan en je bent klaar!

Via de website vind je al de gegevens terug, datum inname, volgnummer, codes. Datum uit en referentie naar de factuur kan via de website aangevuld worden.

Nouvelles

Countdown!

Op woensdag 08/07/2020 gaan we live! Prik de datum alvast in je kalender.

Lire la suite...

2 in 1: Car-Pass & BTW-register

Reggy is verheugd te mogen aankondigen dat reggy.be het eerste en enige mobiele platform is dat volledig voldoet aan zowel de meldingsplicht bij Car-Pass als het BTW-register.

Lire la suite...

Hoe werkt reggy?

1

Download de mobiele applicatie

Installeer de app op uw toestel:

2

Registreer en betaal

Text hier

3

Sluit je toestel aan

Text hier

4

Klaar

Text hier

Waarom reggy?

Time is money!

Doe de test! Met de app doe je een registratie binnen de 15 seconden! Onmiddellijk bij het voertuig, zonder verplaatsing naar het boek.

Handig!

Geen pen op zak? Bril niet op? Het boek ligt op de bureau? Papiertje kwijt? Kan het geschrift niet lezen…? Wat een gedoe!

Een smartphone heb je ALTIJD op zak, de app opent onmiddellijk, foto van de nummerplaat, je scant het chassisnummer via het inschrijvingsbewijs, de code kies je uit het menu. Makkelijker kan niet!

Ben ik nu nog wel in orde?

De circulaire 2018/C/47 van de Fod Financiën bepaalt de laatste regelgeving betreffende het BTW register van de motorvoertuigen. De nieuwe regelgeving laat de vrije keuze aan de BTW plichtige of hij via het boek registreert ofwel digitaal. Zolang er aan de vereisten is voldaan.

Reggy voldoet aan al de eisen die de nieuwe wetgeving voorziet.

Veiligheid!

De data die Reggy verzamelt voldoen aan al de veiligheidscriteria. Uw data zijn strikt persoonlijk en worden digitaal bewaard. Geen zorgen meer betreffende opslag.

Prijs?

REGGY is beschikbaar voor slechts 25€ per maand.